free bootstrap theme

Restauratie

 • Bekijk wat foto's van restauraties.
 • 5 sterren via beoordelingen op onze restauraties: bekijk de beoordelingen onderaan deze pagina. (klik er op en u ziet alle beoordelingen)
 • Oude glas-in-loodramen kunnen gaan doorbuigen, want lood verzwakt in de loop der tijd en kan zelfs gaan afbrokkelen. Door het verloden van het raam, ziet dat raam er weer als nieuw uit.
  Ook kapotte glaasjes kunnen vervangen worden als het oude glas tenminste te vinden is. Het raam wordt tenslotte gepatineerd waardoor het lood ouder lijkt en de vervangen delen nagenoeg niet van origineel zijn te onderscheiden.
  Heeft u iets te repareren? Neem het mee naar GlasInLood-Delden. 
  Als het raampje niet uit de deur gehaald kan worden, maak dan een paar duidelijke foto's en mail die naar mij toe want ook reparatie ter plekke is mogelijk. Ik moet natuurlijk ook bekijken wat voor glas er in moet, dus bewaar de scherven! Het zoeken naar oud glas kan langere tijd duren.
 • Demonteren van het bestaande glas dient met de uiterste zorg te gebeuren om schade te voorkomen. Toch is schade niet altijd te vermijden want vaak staat een paneel onder druk in een kozijn en is een kleine beweging al voldoende om een ruitje te laten sneuvelen. Het zoeken naar een vervangend stukje glas van de juiste kleur en structuur is soms een groter karwei dan het herstel zelf. Indien U niet zelf in staat bent om het glas-in-lood paneel te verwijderen adviseren wij u een aannemer of klusbedrijf in te schakelen, die later ook voor een vakkundige montage kan zorgen.
 • De kosten:
  Nadat we samen hebben gekeken hoe ik het kan aanpakken en nadat de kosten bekend zijn kan ik aan de slag. Woont u verder weg? Dan kunt u ook wat foto's sturen van het raam en/of de breuk en dan bespreken we een en ander telefonisch. De kosten zijn dus hier niet te geven, maar ik werk tegen erg laag uurloon.
 • Heeft u een oud raam of oud glas waar u niets meer mee doet?
  U kunt mij er altijd een plezier mee doen!
  U kunt oude ramen die u niet meer gebruikt (nadat ik ze aangepast heb) ook voor het raam hangen tegen de inkijk van buiten af!
  Neem voor meer informatie contact op of bel even.


Ontwerp

Deurpanelen GlasInLood-Delden

Bekijk wat foto's van ontwerpen.
Natuurlijk ontwerp ontwerp ik naast allerlei objecten, ook ramen in klassieke stijl en in moderne stijlen.
Ik maak geen glas-in-lood ramen voor isolatieglas!

Voor het ontwerpen is natuurlijk altijd eerst goed overleg nodig. Samen met u bekijk ik wat er mogelijk is en wat u precies wilt. Nadat ik een ruwe schets en een voorlopige schatting van de kosten heb gemaakt, komt het moeilijke werk: u krijgt van mij een koffer met glas in allerlei kleuren en structuren.
Als u uw keuze heeft bepaald, werk ik alles uit en krijgt u een uitgebreide offerte. Op die offerte kunt u precies zien wat alle materialen kosten, hoeveel tijd ik in het maken steek en meer.
Glas-in-lood is niet goedkoop, maar omdat ik een erg laag uurloon vraag, werk ik erg concurrerend.
Neem voor meer informatie contact op of bel even.

Reviews
Mobirise
Adres

St. Annabrinkstraat 62
7491 XG  Delden

Contact

Email: info@glasinlood-delden.nl Tel: 06-22115920  
Neem contact op                  


Algemene voorwaarden     |     Privacy     |     Herroepingsrecht     |     Verzending en betaling